Bassene

Photo of Magnus aka Bork Man

Magnus aka Bork Man

Fotograf og klipper

En ekte helt i fåreklær, og et lite lam i ulveredet. Om sommeren er han spesielt glad i dill, mayonnaise og sitron på rekene, som naturligvis er plassert på en perfekt skive loff. For de spesielt interesserte bor Magnus kun et steinkast fra Loff, som gjør at han kan tilbringe så mye tid som mulig på stedet han elsker mest – foran klippestasjonen på Loff.

Photo of Safari

Safari

Aktør og klipper

En mer ekte bass enn Safi kan du lete etter, men det vil være forgjeves. For de spesielt interesserte har bassen representert det norske landslaget i hip hop-dans i opp til flere internasjonale konkurranser, og han er singel. PS. Slide inn i hans DM om du vil være med på en runde Brawlhalla, om du vet hva vi mener.
Photo of Mikkel

Mikkel

Produsent

Bassen som gjør det mulig at alle gjør det de skal, når de skal. Han holder oss i tøylene, og vi må si at dette er en rolle som fortjener massiv respekt da dette tross alt ikke er den enkleste gjengen å holde fast i tøyla! Vi er veldige glade i Mikkel, selv om han ofte (vel fortjent) kan bli litt lei av oss.
Photo of Christoffer

Christoffer

Redaktør og regissør

Christoffer er en bass som lever etter tre enkle regler: Bruk hodet, spør om tillatelse, og gi faen. Noe vi andre kan bekrefte at fungerer sånn passe bra. Ellers kan vi oppsummere bassen med to enkle ord: Ekte bass. For de spesielt interesserte liker han musikk, og hører gjerne på dette i helgene og ellers i uken.
Photo of Magnus aka Numme

Magnus aka Numme

Lærling og SoMe-bass

Magnus kan virkelig sette perspektiv på ting på forbløffende måter. Han har ekstreme kvalifikasjoner når det kommer til å sørge for at alle har det bra, til alle døgnets tider, året rundt. Hvis du vil ha en deilig samtale i en koselig armkrok, er det bare å fyre av gårde et par SMS-tekstmeldinger til Magnus.
Photo of Peder

Peder

Fotograf og klipper

Gladere bass enn Peder slipper du å lete etter. Han har alltid de smidigste kommentarene på lur, som du ikke har sjans til å ikke bli imponert over. Når du ser på filmene våre, kan du kaste en liten tanke til gladlaksen fra Lisleby som mest sannsynlig har stått bak kameraføring og sylskarp redigering. For en bass <3
Loffalterdigg@loff.noSandakerveien 52, 0477 Oslo© Lucky View / LoffAlt er digg på Loff!